Temiz Teknolojiye Temiz İletişim Dönemi

“Yeşil” marka olmak ve stratejik iletişim, hem markayı hem de şirketin performansını önemli ölçüde etkiler

Kurumsal sorumluluklar ve güvenilir iletişim ile temiz teknoloji kurum yapılarında bütünlük sağlıyorlar

Temiz teknoloji terimi, çok büyük üretim alanı olan kurumların, ürünlerin ve servislerin çevresel alanını küçük tutmak için teknolojiye odaklanmasını ifade ediyor. Genellikle temiz teknoloji, yenilenebilir enerjiden çevreci taşımaya ve bilgi teknolojisi sırasıyla sürdürülebilir enerji üretimi ile kaynak biriktirme arasında ilişki kuruyor.

Halk, temiz teknolojiyi seviyor. İklim değişikliği için daha fazla ilginin teşvikiyle, temiz teknoloji halka yakın hareket olarak kabul görüyor ve yaygınlaşıyor. Şimdi ana yatırım “teknik teknoloji”ye yapılıyor ve ekonomi sektörü için önem taşımaya başlıyor. Kurum için, temiz teknoloji sonuçları, kurumun iletişimi için bazı yeni konuları da beraberinde getirebilir.

İletişimden sorumlu kişiler olarak sormamız gerekir ki; gerçekten ürünler ve şirket temiz mi? veya ne kadar temiz?

“Temiz ve yeşil olmak” bağlantısı, kurum için aynı zamanda karmaşık bir duruma da neden olabilir, açıkça baskı da yaratabilir. Bu bir tehdit oluşturabilir. Temiz teknoloji talebi, sadece bir şirketin ürünleri değil, bütün işletmenin tamamı için geçerli. Daha da fazlası, bu talep bilgili, çok yönlü oldukça şirketin hissedarlarını da içerir. İletişimden sorumlu kişiler olarak sormamız gerekir ki; gerçekten ürünler ve şirket temiz mi? veya ne kadar temiz? Bu teknoloji, hangi çevresel etki altında ya da ürün gerçekten var mı? Eğer “yeşil” unsurlarla uğraşmak istemiyorsak, şirketin buna bağlı olarak hareket ettiğinden emin olmalıyız.

Bir cevap yazın