Genç kalmak için MiniCooper’ı seçin…

MiniCooper Countryman, kendinizi genç ve özgür hissettiren bir araç. Genç hayranlara hitap ediyor. Dış ve iç görünüşü çok sportif çizgilere sahip, estetik bir araç. Karanlıkta içinde farklı renklerdeki ışıklar yanıyor, ayrıca, çok estetik bir el frenine sahip. Bu da genç ve dinamik çizgiyi en güzel yansıtan özelliklerden birisi.

Orta konsol oldukça hoş bir görüntüye sahip. Göstergeler, orta konsolun üzerinde ve oldukça büyük, sportif bir görüntüye sahip. Sunroof iki kademeli açılıyor ve aracın üstünü komple kaplıyor. Diğer MiniCooper modellerine göre biraz daha büyük bir araç. İçi oldukça geniş ve çok konforlu. Bagajı diğer MiniCooper modellerine göre oldukça geniş. Seyahate giderken sıkıntı çekmeden eşyalarınızı alabilecek büyüklükte.

Yol tutuşu çok iyi, çok çabuk şekilde hızı kavrıyor. Sport moduna geçtiğinizde direksiyonda bir sertlik hissediyorsunuz ve bu yol tutuşunun daha da iyi olmasına yardımcı oluyor.
Hem kullanım açısından hem görünüm açısından bayanlar için çok ideal bir araç, ama gençlerin de tutkun olduğu bir otomobil.

Umarım, bütün gençler MiniCooper Cuntryman’i kullanma şansını yakalar.

MiniCooper Test videosu için tıklayınız.

Bir cevap yazın