TÜHİD’de Yeniden Görevliyiz

TÜHİD’de Yeniden Görevliyiz
Altın Pusula etkinliğimizin hemen devamında, Genel Kurulumuzu yaptık. Genel Kurulumuza katılan, çalışmalarımızı bizimle paylaşan geçmiş dönem Başkanlarımız; Alaeddin Asna, Betul Mardin ve Ergüder Tırnova’ya ve bütün üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Geçen iki yılı kapsayan, oldukça detaylı hazırladığımız faaliyet raporumuzu genel kurulumuza sunduk. Dönem içinde yaptığımız bütün çalışmalarımızı, online ortamda sürekli paylaşıyoruz, web sitemizde yer veriyoruz, newsletter olarak duyuruyoruz, ayrıca aylık online bülten olarak sunuyoruz. Ama genel kurulda faaaliyet raporu olarak aktarınca, üyelerimiz yapılan çalışmaların çokluğundan etkilendiler, keyif aldıklarını vurguladılar ve ekibimizi kutladılar. Bu arada bize önerilerini ve dileklerini ilettiler, eleştirdiler, yönlendirdiler. Biz de destekleri için kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz, önerileri bizim gelecek dönem çalışmalarımıza yön verecek.TÜHİD için, mesleğimiz için yapılacak çok şeyler var. Uzun bir dönem kurumsallaşma çalışmaları ile uğraştık. Halen de eksik bulduğumuz ve tamamlamaya çalıştığımız konular var, ancak kamu ile yürütülmesi gereken işler uzun süreli çalışmayı ve zamanı gerektiriyor. Bu süreç içinde de devam edeceğiz.

Arkadaşlarım ile birlikte yeni dönem için Genel Kurulumuz tarafından bir kez daha görevlendirildik. Yeni dönem için de yapacağımız, yapmayı planladığımız çok çalışma var. Global Compact, Küresel İlkeler Sözleşmesini imzaladık, KALDER’e üye olduk, TOBB Medya ve İletişim Meclisi çalışmalarımız var, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Platformunun yapılandırılmasına çalışıyoruz, Birleşmiş Milletler ile birlikte yeni bir yarışma planlıyoruz, GençTÜHİD’i oluşturacağız… Ve bunları mevcut yürüyen çalışmalarımıza ilave olarak yapacağız.

Bütün TÜHİD Üyeleri’ne güvenleri için teşekkür ediyoruz. Denetleme, Disiplin ve Balotaj Kurulu Üyeleriimize, bize gösterdikleri destek için bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ben ve Yönetim Kurulumuzda görevli arkadaşlarım, görüş ve önerilerinizi her zaman bekliyoruz. Genç üyelerimizi, çalışma komitelerimizde bizimle birlikte çalışmaya davet ediyoruz. Hep birlikte mesleğimizin geleceği için çalışacağız.

Hepinize sevgi ve saygılarımızı sunuyorum.

20 Mayıs 2008

Bir cevap yazın