Teknoloji ve otomotiv dünyası…

Teknoloji ve otomotiv dünyası…

Otomotiv sektörü, teknolojinin üst düzey kullanıldığı sektörlerden biri ve de en önemlisi. Türkiye’nin öncü sektörü yine otomotiv.

Tofaş ve Renault’u yıllar öncesinde gezdiğimde çok etkilendiğimi hatırlıyorum. Bugün bu fabrikalar çok daha etkileyici. Üstelik de uluslararası rekabette çok başarılı. Dünya standardı fabrikaların örneklerine yaklaşmış olmak da yine ülkemiz için çok değerli.

Diğer yanda sektörün teknoloji telaşı, sektöre ve dolayısıyla tüketiciye hizmet veren kuruluşlara da yansıyor. Otomotiv konusunda bilgi almak isteyenler için de teknoloji inanılmaz kaynaklar oluşturuyor.

İnternet siteleri, online alışveriş siteleri, otomotiv siteleri bilgilenmek için etkin kaynaklar. Otomobil almak veya değiştirmek artık galerileri, oto pazarları dolaşmakla olmuyor. Hızlı, zamanı etkin kullanarak, rakipleri görerek, karşılaştırma yaparak araçlar arasında dolaşmak tüketiciler için çok avantajlı. Tüketici, yollarda harcayacağı zamanı, dolaşarak harcayacağı zamanı daha çok inceleme yaparak, kendisi için daha iyi aracı bulmakla geçiriyor.

Aslında zaman farklı şeyleri getiriyor, belki gelecek beş-on yıl içinde hızla gelişen teknoloji bize farklı açılımlar, farklı yenilikler ve farklı kolaylıklar getirecek. Hepimizin sıkıntısı, uyum konusunda ve yenilikleri öğrenmek konusunda olacak galiba. Ama yenilikler bizi her zaman geliştirecek, kişisel gelişim de bizi besleyeceği için mutlu ve huzurlu olacağız.

Hepinize huzurlu ve kendinizle barışık günler dileğiyle…

Bir cevap yazın