TÜHİD Nisan Etkinlikleri

TÜHİD Nisan Etkinlikleri
Nisan ayı, TÜHİD için çok hareketli bir ay…İletişim Eğitimlerimiz, çok başarılı bir şekilde devam ediyor. TÜHİD üyesi, kıymetli konuşmacılarımıza ve Marmara, İstanbul ve Bahçeşehir Üniversiteleri İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi hocalarımıza katkıları, destekleri için çok teşekkür ediyoruz. Kıymetli zamanlarından gençler için fedakarlık yapıyorlar ve tecrübelerini, bilgilerini paylaşıyorlar. Sağolsunlar, varolsunlar.

6.Altın Pusula, bu ay sahibine kavuşuyor. Heyecanımız birkaç aydır sürüyordu. Altın Pusula, bu dönem rekorunu kırdı ve 116 başvuru yapıldı. İlk defa her kategoriye başvuru yapıldı. Adeta, projeler kıran kırana yarışacaklar. Jüri üyelerimiz, projeleri inceleme sürecine giriyorlar. Yarışma heyecanı, 30 Nisan’da yapılacak törenimizle sona erecek. Proje sahiplerinden biraz daha sabır rica ediyoruz.

TÜHİD’in 35. Yılı‘nı kutluyoruz. 35 yıl, bir sektör örgütü için çok uzun bir dönem. Üstelik de Türkiye’de 50-60 yıllık bir geçmişi olan mesleğin sektör örgütüyseniz bu çok daha kıymetli bir süre. 35.yılımızı, TÜHİD üyeleri, konuklarımız ile birlikte, 30 Nisan’da Altın Pusulamız ile birlikte kutlayacağız.

Hepimiz heyecanlıyız, hepimiz coşkuluyuz, siz de bizim heyecanımızı, coşkumuzu paylaşmak ister misiniz?

İletişimin altın yıllarına kısa zamanda ulaşmak dileğiyle…

08 Nisan 2007

Bir cevap yazın