TÜHİD Üyeliği’ni Önemseyin!

TÜHİD Üyeliği’ni Önemseyin!
Yeni bir yılla birlikte, mesleğimiz için çalışmalarımız hızlandı.Öncelikle, insan kaynakları konusunda yeni bir çalışmaya başlıyoruz. Genç iletişimcilerin daha kolay iş bulabilmesi ve iş dünyasının da ihtiyacı olan istihdamı daha doğru kanal yardımıyla ulaşabilmesi için yakın zaman içinde projemizi sizlerle paylaşacağız.

Gazeteci – İletişim Yöneticisi’nin ortak iş süreçleri içinde karşılaştıkları sorunların yeniden değerlendirilerek iyileştirilmesi, önem verdiğimiz bir diğer konu. Bu projede, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Ekonomi Gazetecileri Derneği ile birlikte çalışacağız. Gazetecilerin ve İletişimcilerin buluşacağı bir çalıştay ile sorunlarımızı tartışacağız ve çözüm yollarını birlikte bulacağız. Sonunda da bir Deklarasyon imzalayarak, TGC, EGD ve TÜHİD üyelerinin uyum göstermeleri için kullanımlarına sunacağız.

TÜHİD Üyesi olmayanları, meslek standartları ve mesleki değerlere uyum göstermek ve medya camiası içinde kabul görmelerinin sağlanması için, iletişim mesleğini yapan kişileri TÜHİD üyeliğine davet ediyoruz.

17 Ocak 2009

Bir cevap yazın