11. Altın Pusula’lar Sahipleriyle Buluştu!

İletişim sektörünün tek yarışma programı Altın Pusula on birinci yaşını kutladı ve 11.Altın Pusulalar sahiplerine kavuştu.

Çok heyecanlı bir süreç oldu. Bu yıl bir ilki daha gerçekleştirerek toplumsal ve çevresel etkileri ele alan sürdürülebilir projeleri ödüllendirmek için Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı – UNDP ile işbirliği yaptık. Bu kapsamda UNDP Özel Ödülü verdik. İletişim Projeleri, UNDP ve Genç İletişimciler için üç ayrı Seçici Kurul oluşturduk.Altın Pusula Seçici Kurul Başkanlığı’nı Vahap Munyar yaparken, diğer üyeler Hamdi Akın, Prof. Dr. Deniz Bayrakdar, Mustafa Bayraktar, Hansın Doğan, Hakan Güldağ, Prof. Dr. Haluk Gürgen, Kemal İlter, Figen İsbir, Nejat Koçer, Aytül Özkan, Suat Özyaprak , Ahmet Pura, İlkim Sancaktaroğlu, Doğan Satmış, Celal Toprak ve benden oluşan seçici kurul tarafından değerlendirildi.

UNDP Özel Ödülü Seçici Kurul Üyeleri ise şöyle; Hansın Doğan, Ayşegül İldeniz, Gonca Karakaş, Uygar Özesmi, Melek Pulatkonak, Doç. Dr. Ulvi Saran, Berna Ülman ve benden oluştu.

Altın Pusula Genç İletişimciler kategorisi, Atıf Ünaldı Başkanlığı’nda, Serhat Akkılıç, Özgür Alaz, Burçin Ergünt, Bârika Göncü, Prof. Dr. Serra Görpe, Serdar Kuzuloğlu, Alemşah Öztürk ve Uğur Şeker tarafından değerlendirildi.

Seçici kurul üyelerimiz, 163 iletişim projesini çok detaylı inceleyerek, ödül alacakları belirlediler. 30 genç iletişimci projesi ise yine sosyal medya ve internet uzmanları tarafından değerlendirildi. UNDP için oluşturulan seçici kurul üyeleriyse UNDP kriterlerine uygun 10 proje inceledi.

Ödül alanları çok tebrik ediyoruz, seçici kurul üyelerimize teşekkür ediyoruz, kuruluşları tebrik ediyoruz, meslektaşlarımızı tebrik ediyoruz, yöneticilerimize teşekkür ediyoruz…

Ödül törenimizi Askeri Müze ve Kültür Sitesi Komutanlığı – Harbiye’de mehteran takımının gösterisi eşliğinde başladı, harika bir gece ve harika bir katılımcı grubu ile son buldu.

Bir Altın Pusula’yı daha böyle geçirdik, darısı yeni pusulalara diyelim…

Bizimle kalın, sevgiyle kalın…

www.tuhid.org

Bir cevap yazın