Otomotiv sektörünün iletişim projeleri…

Otomotiv sektörü bu yıl ilk defa Gladyotör İletişim Ödüllerini dağıtıyor. Bu nedenle internet üzerinden bütün otomotiv markalarına iletişim projelerini iletmelerini istemişler. Otomotiv kuruluşlarının iletişim projeleri, internet üzerinden halk tarafından oylandı ve ilk üçe kalan projeler, jüri tarafından değerlendirildi.

ODD beni de jüri üyesi olarak seçti. Diğer jüri üyeleri, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melda Cinman Şimşek,  Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Gürgen, İstanbul  Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Suat Gezgin, Alabama  Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Yorgo Pasedeos, Yüksek Mimar Murat Tabanlıoğlu, Reklamcılar Derneği Asbaşkanı Aytül Gülçelik.  Jüri başkanlığına da ben seçildim.

Hep birlikte otomotiv markalarının iletişim projelerini değerlendirdik. Halk oylaması ile ilk üç dereceye giren markaların projelerini değerlendirerek, kategoriler bazında kazananları belirledik. Konuştuk, tartıştık, fikirlerimizi belirttik, gizli oylama ile kazananı belirledik.

Sonuçlar pazartesi günü törenle açıklanacak, markalar heyecanla bekliyorlardır eminim.

Töreni ben de heyecanla bekliyorum, bakalım neler yaşanacak.

Diğer yandan, otomotiv sektörü çok önemli, iletişime kaynak yaratan bir sektör. İletişim projelerinin de biraz daha profesyonel olarak hazırlanması gerektiği konusunu da vurgulamadan yapamayacağım. İkinci yarışmalarda bunları görmeyeceğimize inanıyorum.

İletişim otomotiv kuruluşlarının da en önemli faaliyet alanlarından biri, hem de her alanı ile birlikte. Daha çok iletişimden yararlanmaları dileğiyle…

Bir cevap yazın