TÜHİD ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor, hızla çalışıyor… Mümkün olduğu kadar çok projeyi gerçekleştirmek istiyoruz.

TÜHİD ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor, hızla çalışıyor… Mümkün olduğu kadar çok projeyi gerçekleştirmek istiyoruz.
TÜHİD&TGC DeklarasyonuTÜHİD&TGC Deklarasyonumuzu imzaladık. Hem de medya ve iletişim sektörünün tüm örgütleri ile birlikte. Bu bizim çalışmalarımızda sıklıkla karşılaşılan medya iletişim sorunlarına temel bir çözüm getirecek unsurları içeriyor.

Bütün kurallar gibi bu deklarasyon da uyum gösterildiği, özen gösterildiği sürece işlerlik kazanacak. Amacımız, mesleklerimizin yüceltilmesini sağlamak, geleceğe hazırlamak. Bu noktada da Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Erinç’den büyük destek gördük, işbirliğimiz teklifimize olumlu yaklaştılar ve bizimle birlikte üretime katıldılar. Hazırlık sonrasında bu deklarasyonu biz de imzalarız diyen, EGD Başkanı Celal Toprak’a,İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği Başkanı(İDA) Cengiz Turhan’a, İnternet Medyası Derneği Başkanı (İMD) Hadi Özışık’a, Bilişim Muhabirleri Derneği Başkanı(BMD) Fatih Sarı’ya, Magazin Gazetecileri Derneği Başkanı(MGD) Sinan Tosun’a, Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Başkanı(RTGD) Metin Özkan’a, Eğitim ve Sağlık Muhabirleri Derneği Başkanı(ESAM) Ziyneti Kocabıyık’a, Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği Başkanı(TSYD) Esat Yılmaer’e çok teşekkür ediyoruz. Hep birlikte her iki sektörü de tümüyle içeren bir çalışmaya imza attık. Bundan sonra görev hepimizin, deklarasyonun uygulanmasını sağlamamız ve uyum gösterilmesi konusunda azami çaba ile gelecek nesillere aktarmamız önemli.

TÜHİD Genç İletişimciler Destek Bursu

TÜHİD Genç İletişimcilere Destek Bursunu başlattı. İletişim öğrencileri için bugüne kadar burs programı yapılmamış. Biz bu noktadan hareket ederek, İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümünde öğrenim gören üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri için destek bursunu başlattık. İlk günden itibaren genç iletişimciler bursa yoğun başvuruda bulundular. Amacımız, mesleğimizin geleceğini oluşturacak halkla ilişkiler yöneticilerini sektörümüze ve mesleğimize kazandırmak. Burs imkanını sektörümüze açacağız ve bursiyerlerimizi sektörümüzü ve mesleğimizi yakından tanımaları için staj imkanını da yaratacağız. www.tuhid.org

Siz iletişimciler, bizim yanımızda olduğunuz sürece her zaman daha iyilerini gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Sizlerin de desteğinizi bekliyoruz.

01 Kasım 2010

Bir cevap yazın