Altın Pusula dokuzuncu defa başladı.

Altın Pusula dokuzuncu defa başladı.
Değerli İletişimciler,Yeni yılınızı kutluyorum. Hayatınıza heyecan ve parıltı katacak yeni günler diliyorum. Hayatımızdaki en önemli konu sağlık, bu nedenle de size çok sağlıklı günler içinde, iletişim dünyasına katkılarınızı diliyorum.

Altın Pusula yarışmamız dokuzuncu defa başladı. Hiç de küçümsenmeyecek tecrübe yılını geride bıraktı. Binlerce proje yarıştı, yüze yakın jüri üyesi projeleri değerlendirdi, Başbakan dahil protokollü ödül törenleri yapıldı, binlerce katılımcı oldu. Dokuz yılı topladığımızda iletişim anlamında büyük rakamlara ulaşıyoruz. Büyük projeler, büyük bütçeler, büyük yöneticiler ve proje ekipleri, ulaşılan büyük kitleler, kazanılan büyük ödüller…

9.Altın Pusula yarışması, iletişim camiasının tek halkla ilişkiler projelerinin değerlendirildiği ortam. Bütün iş dünyasını, kamu kuruluşlarını, medya kuruluşlarını, sivil toplum kuruluşlarını, üniversiteleri ve genç iletişimcileri projeleriyle katılmalarını bekliyoruz.

Altın Pusula yenilikleriyle geliyor. www.altinpusula.org sitesini incelemelisiniz. Altın Pusula’nın bütün arşivi yer alıyor. Bu seneden itibaren, bütün projeler online başvuru ile alınacak. Jüri üyeleri ön değerlendirmeleri online olarak yapacaklar.

Biz heyecanla katılımcıları bekliyoruz. Günlük olarak bu katılımcıların twitter ortamında ve facebook ortamında da paylaşacağız. Gelişmeler için bizi elektronik ortamda takip etmenizden memnuniyet duyarız.


http://turkiyehalklailiskilerdernegi.blogspot.com/
http://friendfeed.com/thid
http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=6066321588&ref=ts

İletişim projelerinizi Altın Pusula’ya bekliyoruz.

Sevgiler

13 Ocak 2010

Bir cevap yazın