TÜHİD ve Altın Pusula Web Siteleri Yayında

TÜHİD ve Altın Pusula web siteleri yayında
Facebook gruplarımız, bloglarımız, twitter günlüğümüz iletişimcilerimizi gençleştiriyor
Web sitemizi, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yeniledik. Yenilenen web teknolojilerini uygulayarak daha kullanışlı bir site haline getirmeye çalıştık, dileriz beğeniyle karşılarsınız.

Sitemizde, TÜHİD’in çalışmalarını, iletişim dünyasındaki gelişmeleri, yenilikleri, insan kaynaklarından yeni atamalara kadar görebileceksiniz.Günümüzde web siteleri, kuruluşların en önemli tanıtım aracı konumunda. Özellikle sivil toplum kuruluşlarının web siteleri, üyeleri ve camiasıyla bağlantısının sürekliliği bilgiyi paylaşması ve bilgilendirmesi açısından önem kazanıyor. TÜHİD’in gündemini ve görüşlerimizi, web sitemiz, yahoogrubumuz, facebook gruplarımız kanalıyla, üyelerimizle ve iletişim camiası ile paylaşıyoruz.
Web sitemizi sizlerle birlikte canlı tutacağımıza inanıyoruz. Mesleğimiz ile ilgili yer almasını istediğiniz, makaleleri ve örnek olaylarla birlikte kıymetli görüşlerinizi bizimle paylaşmanızı diliyoruz.

Altın Pusula web sitesini de iki ay önce yayına koymuştuk. Artık yarışmanın gelişimini oradan rahatlıkla takip edebilirsiniz. 9.Altın Pusula Halkla İlişkiler yarışmasının ön hazırlıklarını sürdürüyoruz, yakın bir zamanda sizinle yeniden buluşacağız.

TÜHİD’in konferanslarını ve sohbet programlarını da çok yakında sizinle paylaşacağız.

Sağlıklı iletişim ile dolu günler dileğiyle…

01 Ekim 2009

Bir cevap yazın