Auto Show sektörü heyecanlandırdı

Auto Show sektörü heyecanlandırdı

Otomotiv tutkunlarının heyecanla beklediği Auto Show 2008, görkemli bir açılış yaptı. Sektörün bütün markaları, yepyeni standlar, yeni modeller, modellerin yenilikleriyle Auto Show’da yer aldılar.

Fuarın öncelikli olarak yapılan VIP açılışı, medya ile birlikte oldukça hareketliydi. Bütün markalar, bir sıra dahilinde gazetecilerle bir araya geldiler, yeni ürün lansmanlarını çeşitli şovlar dahilinde yaptılar, öncelikli müşterilerini ağırladılar.

Büyük markalar, çok geniş alanlarda, özel hazırlanmış standlarla, çeşitli ikram alanlarıyla adeta bir büyük galeri kurmuşlardı. Mercedes, BMW, Doğuş Otomotiv yine görseli ve araçları özel alanlarla tüketicilerle buluşturuyorlar. Hyundai, Honda ve Citroen de yine yoğun grupların yer aldığı alanlar. Standlar içinde çocuklar da unutulmamış, Doğuş Çocuk oldukça büyük bir alanda çocukları bekliyor.

Fuarda en çok ilgi çeken unsurlardan biri de yine arabaların tanıtımında yer alan mankenler. Auto Show’larda sergilenen arabaların tanıtımında genç mankenlerin yer alması neredeyse olmazsa olmaz unsurlardan biri. Dünya fuarları da aynen böyle. Ama ben açılışta gördüğüm manzara ile genç mankenler veya manken olarak kullanılan genç bayanlar için üzüldüm. Mini etekler, dekolte yakalar, yüksek topuklu ve dekolte ayakkabılar… Kullanmak, kullanılmak, ürün mü önemli, manken mi önemli, birlikte mi önem taşıyorlar… Eminim bu konular daha önce de tartışılmıştır, ancak bütün olarak bakınca genç bayanlar için üzücü, markalar için arabaya ilgi çekebiliyor olsa da… Belki ilk günün ilk saatlerinde satılan Ferrari’de de genç mankenlerin katkısı vardır, kim bilir?

Fuar her bakımdan ilgi çekici. İzlemeniz dileğiyle…

Bu arada bizim standımızda da sizleri bekliyoruz.

Bir cevap yazın