Auto Show heyecanı başlıyor…

Auto Show heyecanı başlıyor…

Otomotiv sektörünün iki yıldır heyecanla beklediği Auto Show 2008 başlıyor. 10-19 Ekim günleri arasında CNR Expo İstanbul’da yapılacak fuar nedeniyle, otomotiv sektörünü ve bu sektöre hizmet veren yan sektörleri, bayramla birlikte heyecanlı bir dönem bekliyor.

Otomotiv sektöründe kiminle konuşsak, AutoShow gündeme geliyor ve hazırlıklar sürüyor. Geçen yıl 625 bin kişinin gezdiği fuarı, bu yıl 700 bin kişinin gezmesi bekleniyor. Hiç de küçümsenecek rakam değil. Fuara 47 otomotiv firması katılıyor. Her marka, 2009 araçlarını, yeni modellerini sergileyecek.

Auto Show’a 200 kuruluş katılıyor. Yaratacağı ekonomi çok yüksek. Dileriz, fuar hem sektöre hem ülkemize yeni açılımlar sağlar. Dünya’daki yeni yatırımların ülkemize kayması hepimizin isteği.

Peugeot bunlardan birisi. Yeni yatırım yapılacak ülkenin Türkiye olmasına iki-üç adım kalsa bile, biz bu beklenti içindeyiz. Türkiye gelişen bir ülke, genç nüfusun fazla olduğu ve tüketimin yükseldiği bir ülke, bu nedenlerle de otomotiv kuruluşlarının yatırım önceliği vermeleri gereken bir ülke. Yatırımlar, her açıdan ülkemiz için çok yararlı.

Auto Show’un bir diğer özelliği de etkinlikleri. Markalar, ünlü seçimleri, farklı dizaynlarıyla da dikkat çekici olabilmek için aylarca çalışıyor. Geçen dönemden BMW standını hatırlıyorum, özel dizayner ile çalışılmıştı. Son derece şık ve BMW markası ile uyum gösteren bir farklılık yaratılmıştı. Bakalım bu dönem hangi yeniliklerle karşılaşacağız.

Yeniliklerin sergileneceği Auto Show’da 10 Ekim gününden itibaren buluşmak dileğiyle…

Bir cevap yazın