İletişim Platformu’nun Düşündürdükleri

İletişim Platformu’nun Düşündürdükleri
TOBB Türkiye Medya ve İletişim Meclisi olarak, medya ve iletişim sektörünün en öncelikli sorunlarını 5 madde halinde hazırlayarak TOBB yönetimi ile paylaştık.

TOBB’un bütün sektör meclislerinin 5 maddelik sorunu, bir platformla hükümet yetkililerine aktarıldı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki toplantıda, Devlet Bakanı Nazım Ekren, Enerji Bakanı Hilmi Güler, Devlet Bakanları Kürşat Tüzmen ve Mehmet Şimşek ve Başbakanlık Müşteşarı Efkan Alat ve Bakanlık Müsteşarları ve bürokratlar katılarak sektörlerin sorunlarını dinlediler.TOBB Türkiye Medya ve İletişim Meclisi olarak, bizim önerimiz öncelikli olarak sektörler üstü bir konu olarak Türkiye’nin ulusal bir iletişim platformuna duyulan ihtiyaçla “Ulusal İletişim Platformu” kurulması oldu.

Başkan Vahap Munyar, bu platformun gerekliliğini, TOBB Başkanı, Bakanlar ve 56 Sektörün Meclis Başkan ve Başkan Yardımcılarının huzurunda dile getirdi. Sonra da medya sektörü ile birlikte İletişim sektörünün “meslek standartları” konusundaki sorunu platformla paylaşıldı.

Dileriz, “İletişim Platformu” önerimizin dikkate alınacağı dönemler çok uzak olmaz.

Sağlıklı günler diliyorum.

20 Eylül 2008

Bir cevap yazın