7. Altın Pusula’ya Rekor Başvuru

7. Altın Pusula’ya Rekor Başvuru
İş dünyasının ve iletişim camiasının heyecanla takip ettiği Altın Pusula yarışması yedi yaşında. Bu yıl da başvuru süreleri tamamlandı.

7. Altın Pusula’ya İletişim kuruluşları ve iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının ve genç iletişimcilerin hazırladığı tam 102 projenin başvurusu yapıldı. Hepsi birbirinden değerli, yoğun emek ve çabalarla, yaratıcılıkla ve ciddi bütçelerle hazırlanan çok güzel 102 proje.Bu projeleri değerlendiren jüri üyelerimizin işi bu sene yine çok zor. Bu projeler, hepsi birbirinden kıymetli, sektörlerinin öncüleri, yöneticiler, gazeteciler, akademisyenler, iletişim uzmanlarından oluşan 13 Jüri Üyesi tarafından değerlendirilecek. Çok kıymetli projeler arasında, kategori birincilerini seçmek oldukça zor olacak. Jüri Üyelerimize şimdiden ayıracakları zaman için şükranlarımızı iletiyoruz.

7.Altın Pusula ödülleri, 21 Nisan 2008 günü Conrad Oteli’nde sahiplerine kavuşacak. Sonuçları şimdiden merak ediyoruz.

Altın Pusula’nın sürekliliği, iletişim projelerini teşvik ediyor. Sektörümüzün canlılığının sürmesi, iletişim projelerinin daha da artması, yaratılan kaynakların çoğaltılması, hepimizi sektörümüz adına memnun eder. İletişim, iş dünyasının geleceğini tasarlayan en önemli unsurlardan biri, hem yöneticiler hem de kuruluşlar için…

Bütün proje sahiplerine bol şans diliyoruz.

Gelecek, İletişimcilere parlak günler getirsin.

Sevgiler

05 Mart 2008

Bir cevap yazın