TOBB Medya ve İletişim Meclisi

TOBB Medya ve İletişim Meclisi
TOBB bünyesinde yer alan sektör meclislerinden biri, “TOBB Türkiye Medya ve İletişim Meclisi” adını taşıyor. Bu mecliste medya ve iletişim sektörünün temsilcileri, sektör sorunlarını paylaşıyor. Meclisin Başkanı Hürriyet Gazetesi Ekonomi Editörü Vahap Munyar olurken, Başkan Yardımcılıklarından birini den ben yürütüyorum.

Meclisimizin geçen hafta yapılan son toplantısına TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da katıldı ve Sektörümüzün sorunlarını dinledi. Ama bizim sektörümüzün dışında diğer sektörlerin sorunlarını da bizimle paylaştı. Bu sıralar bütün sektörlerin, sorunlarını içeren raporları hazırlamakla meşgul olduklarını ve yeni hükümet kurulunca hemen kendilerine ileteceklerini belirtti.Biz de bu konuda Medya ve İletişim Sektörü olarak harekete geçtik ve sorunlarımızı hazırlamaya başladık. Bütün sektörler gibi medya ve iletişim sektörünün de sorunu, beklentisi, geleceğe dönük plan ve destek bekleyen projeleri var.

Reklam Kurulu’nun kararları, iletişim sektörünün akreditasyon ve sektörleşme sorunu, ticaret ve sanayi odalarındaki iletişim grubunun kurulması, yine bizim sorunlarımız arasında yer alan konulardı.

Karamsar olmayalım en iyisi, yeni hükümetten yeni ufuk açıcı kararları bekleyelim ve yorumu sonrasında yapalım.

Hepinize güzel yaz günleri diliyorum.

13 Ağustos 2007

Bir cevap yazın