Aman seçim trafiğine dikkat!

Aman seçim trafiğine dikkat!

Seçimlerin çok yaklaşması ile birlikte, seçmenlerin büyük şehirlere dönüşleri hızlandı. İstanbul trafiğinin bugunkü durumu bunu açıkca gösterdi.

Bu trafik, bir yandan şehirlerarası yolları diğer yandan şehir içini zorlar durumda. Bize yine önemli görevler düşüyor, ki bunlardan biri dikkat olsa gerek. Hem yollara, hem de kişilere dikkat edeceğiz. Seçim heyecanımıza hız heyecanımızı karıştırmadan ülkemiz için en doğru kararı vermeliyiz.

Bu seçimler, hızla gündeme gelmesi nedeniyle piyasalarda ani hareketlere neden oldu. Serbest meslek sahipleri, piyasaların çok durgun olduğunu ve işletmelerin zorlandığını söylerken, kuruluşlar da önlerini görememekten, yatırım yapamamaktan bahsediyorlar. Turizimcilerin sorunu ise seçimi bekleyen tatilcilerin sektörü zorlaması. Yani iş sahibi de çalışan da çok sıkıntılı.

Dileriz, seçimler ülkemizin önünü açacak sonuçlara kavuşur, yatırımları ve istihdamı sağlayacak imkanları ortaya çıkarır. Ülkemize vizyon sağlayacak, yenilikleri getirecek, yatırımları artıracak, üretimi ve ihracatı artıracak politikalara acilen ihtiyacımız var.

Bütün sektörler seçimi bekliyor, Türkiye seçimi ve sonuçlarını bekliyor. Ülkemiz için çok güzel günlerin kısa süre içinde gerçekleşmesi dileğiyle…

Bir cevap yazın