TÜHİD Çalışmaları

TÜHİD Çalışmaları
TÜHİD önümüzdeki üç ay içinde yine önemli çalışmalar gerçekleştirecek. Bunları sizinle paylaşmak istiyorum.TÜHİD İletişim Eğitimleri 2007

İletişim eğitimlerimiz, sektörümüz ve akademik yaşamın önemli temsilcileriyle 12 Mart tarihinde başlıyor. Haftanın iki günü gerçekleştirilecek ve iki ay sürecek. Gençler, iletişime gönül verenler ve kariyer planlamasında iletişime yer verenler için böylesine önemli bir uzman grubuyla iletişimi konuşmak ve dinlemek önemli bir fırsat olacak.

CERP Yönetim Kurulu İstanbul’da toplanıyor

TÜHİD’in üyesi bulunduğu CERP-Batı Avrupa Halkla İlişkiler Federasyonunun yönetim kurulu toplantısı 2 Mart günü İstanbul’da yapılacak.
Avrupa Birliği üyesi 15 ülkenin Halkla ilişkiler örgütlerinin Başkan ve Yöneticilerini İstanbul’da ağırlamaktan keyif duyacağız.

TOBB bünyesindeki Medya ve İletişim Meclisi

TOBB bünyesindeki Medya ve İletişim Meclisi’nde yoğun bir çalışma içindeyiz. Bu çalışmalarımızı sizinle de yakında paylaşacağız.

Altın Pusula ödül töreni yaklaşıyor

Altın Pusula ödül törenimizi Nisan ayında yapacağız. Bu sene başvuran projeler 120’ye ulaştı ve Altın Pusula, altıncı yılında rekor kırdı.
İletişim projelerinin artması hepimizi gururlandırıyor, sektörümüz adına çok sevindirici.

Haberlerimiz devam edecek.

Hepinize sevgiler

15 Şubat 2007

Bir cevap yazın