OtoSöz başlıyor..

OtoSöz başlıyor..

Değerli otoalsat.com ziyaretçileri,

Artık OtoSöz köşemle sizlerle birlikte olacağım. İlk yazımda sizi otoalsat.com ile ilgili çok genel bilgilendirmek istedim.

otoalsat.com, Toksü ve Chase Halkla İlişkiler kuruluşunun interaktif projesi olarak 2001 yılında yayına girdi. Projeyi gerçekleştirirken, farklı uzmanlık alanları olan kişilerle bir araya geldik. Yani, aramızda işletmeci, reklamcı, pazarlama uzmanı, web designer, bilgisayar programcısı ve de iletişimci olarak ben bir araya geldik ve ekip çalışması ile otoalsat.com’u ortaya çıkardık. Sektöre baktığımda, uzmanlığı otomotiv olmadan, bağımsız yapıyla hazırlanan başka portalın olmadığını görüyorum.

Aslında, internet hepimizin yaşamında önemli bir bölümü almaya başladı. Çalışma hayatında olalım veya olmayalım, hepimizin internette yapacağı bir çalışma, almaya çalıştığı bir bilgi veya öğrenmek istediği bir konu var. Biz iletişimciler için önem kazanan “online iletişim” kavramının bir yanı da interaktifliği sağlayabilmek. Bunun için de bizim ekibin uzun süredir yaptığı ısrarlı önerisini dinleyerek bu köşede sizlerle birlikte olacağım.

Artık burada, otomotivden trafiğe, şoförlerden yayalara, yollardan yasalara, keyiflerden tarzlara, çocuklardan kadınlardan yaşama kadar uzanan bir çok konuya, iletişimci gözüyle farklı açılardan yaklaşarak görüşlerimi aktaracağım. Sizden de görüşlerinizi, yorumlarınızı, karşılaştığınız konuları, sektörel sorunları paylaşmanızı diliyorum ve bekliyorum.

Hep birlikte sektörden, hükümetten, halktan, yerel yönetimlerden ve yaşamdan beklentilerimizi dile getireceğiz. Ayrıca, toplumsal sorumluluklarımızı paylaşacağız ve birlikte gerçekleştireceğiz.

Görüşlerinizi bekliyorum.

Bir cevap yazın