Yeni Yıl Mesajı

Yeni Yıl Mesajı
Yeni bir yıla daha adım atarken, iletişimciler olarak, her geçen yıl daha fazla sorumluluk üstleniyoruz. Gelişen dünya ve değişen işletme rekabet ortamları, hepimize daha fazla sorumluluk yüklüyor. Adeta her konu iletişimcileri ilgilendiriyor, her konuya iletişim gözlüğü ile bakma zorunlu hale geliyor.

TÜHİD olarak yoğun çalışmalarımız devam ediyor. Bazılarını özetlersek:
– Çok yakında kamu yararına dernek oluyoruz.
– TOBB bünyesinde; “Medya ve İletişim Meclisi”nin kurulmasına öncülük ettik ve çalışmaya başladık. Ticaret Odalarındaki “İletişim” meslek grubunun belirlenmesi konusundaki girişimimizi takip ediyoruz.
– Medya ziyaretlerine başladık ve devam ediyoruz.
– EMD ile yeni bir Deklarasyon imzalayarak, ortak çalışmalarımızın iyileştirilmesine öncülük edeceğiz.
– Altın Pusula yarışmamıza bu yıl rekor katılım var, başvurular 110’u aşmış bulunuyor ve halen başvuru geliyor.
– CERP Yönetim Kurulu toplantısını Mart ayında İstanbul’da yapacağız.
– Global Alliance etik kodlarını inceliyoruz, TÜHİD olarak imzalayarak sizlerle paylaşacağız.
– İletişim Fakültelerini, belirli bir program dahilinde ziyaret etmeye Ocak ayından itibaren İstanbul dışından başlıyoruz.
– İletişim Eğitimlerimizin yeni dönemi Mart ayında başlıyor.
– Bütün iletişimimizi, “özellikle üyelerimizle” elektronik ortamda sağlıyoruz. Bu nedenle lütfen iletişim bilgilerinizi güncellemeyi ihmal etmeyin.
– Dünya Bankası ve Avrupa Birliği projelerinden yararlanabilmek için araştırma yapıyoruz.Ve daha devam eden ve planlanan birçok çalışma var.

Bu yıl, TÜHİD Üyelerinin yeni yılını “meşe” armağanı ile kutlayalım istedik. Bu nedenle, sizlerin adına TEMA’ya katkıda bulunduk ve her bir TÜHİD üyesi için “9 MEŞE Tohumu” ekimini gerçekleştirdik. Sertifikaları sizinle paylaşacağız.

2007 yılının, sektörümüze umut dolu gelişmeleri beraberinde getireceği, huzur, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl olmasını gönülden dileriz.
Aileniz ile birlikte, çok güzel bayramlarınız ve bol şanslı parlak yıllarınız olsun ve hep birlikte olalım.

29 Aralık 2006

Bir cevap yazın