5. Altın Pusula Ödül Töreni

5. Altın Pusula Ödül Töreni
5.Altın Pusula ödül törenimizi gerçekleştirdik. Çok güzel 49 projenin yarıştığı bir altın pusula ödül töreni yaşadık.

Yarışmamıza katılan proje sayısı her geçen gün artıyor. Aslında başarıyla gerçekleştirilen ancak yarışmaya başvuruda bulunulmayan çok proje olduğuna da inanıyoruz. Dileğimiz, sektörümüzdeki projelerin tamamının katılacağı yarışmalara ulaşabilmek.Başvurular sektörümüz adına çok sevindiriciydi. Kuruluşların halkla ilişkiler faaliyetlerine bütçe ayırmaları ve yöneticilerin inançları, katkıları, katılımları, uygulanmasını sağlamaları, hepimiz için sektörümüzün ulaştığı çizgi için çok sevindirici. Gelecek yarışmalarda proje sayımızın daha da artacağına yürekten inanıyoruz. Ayrıca, kamu kuruluşlarının geçen yıl olduğu gibi bu yıl da projeleri bizi çok sevindirdi, çok güzel projelerle karşılaştık, kamu kuruluşlarının yöneticilerine ve iletişimcilerine, kaynak ve zaman yarattıkları için teşekkür ediyoruz.

Jüri üyelerimiz çok kıymetli zamanlarını; ev ödevleri ve jüri toplantımız dahil 49 projemiz için harcadılar. Değerli Jüri Üyelerimiz :Jüri Başkanımız Prof.Dr.Alaeddin Asna, Prof.Dr.Haluk Gürgen, İbrahim Betil, Vahap Munyar, Balçiçek Pamir, Melek Manisalı, Turgut Yıldız, Kurthan Tarakçıoğlu, Selman Bilal, Aynur Bektaş’a katkıları ve destekleri için çok teşekkür ediyoruz.

5.Altın Pusula Halkla İlişkiler ödüllerinin sahiplerini, jüri üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte şimdiden kutluyoruz ve başarılı halkla ilişkiler faaliyetlerinin ve sektörümüze katkılarınızın devamını diliyoruz ve de bekliyoruz.

Ayrıca, ALtın Pusula projemizin devamlılığını sağlayan TÜHİD yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, sporsorlarımız Metro AG, OPET, İLTEK, JFK Hospital, Divan Kuruçeşme ve TrafficKurye’ye de katkıları nedeniyle çok teşekkür ederim.

İletişim dolu günler dileğiyle…

25 Nisan 2006

Bir cevap yazın