Yeni Yıl Mesajı

Yeni Yıl Mesajı
2005 yılı, halkla ilişkiler ve iletişim disiplini açısından da, farklı konuların incelendiği ve yeniden değerlendirildiği bir yıl oldu. Bu değerlendirmelerin odağında ise, kurumların paydaşları ile ilişkilerindeki güven unsuru ve itibarları, kamuoyu karşısındaki konumları, etik unsuru yer alıyordu.

Yeni bir yıla adım atarken, iletişimciler olarak, her dönem olduğu gibi hem dünyadaki, hem de ülkemizdeki değişimleri ve gelişimleri yakından izlemeye, anlamaya ve yorumlamaya devam edeceğiz.2006’da Türkiye, Avrupa Birliği ile bütünleşme yolunda bilinçli ve kararlı bir çalışma içinde olacak. Bu süreçte TÜHİD, sivil toplum örgütlerine düşen rolün sorumluluklarını üstlenmeye ve Türkiye’nin kendisini daha etkin anlatmasında gerekli inisiyatifleri kullanabilmek için hazırlanıyor. Mesleğimizin konumlandırılması ve mesleki çalışmalarımızla birlikte, TÜHİD için yapılandırma çalışmalarımız devam ediyor.

2006 yılının umut dolu gelişmeleri beraberinde getireceği, huzur, sağlık, mutluluk, başarı dolu bir yıl olması dileğiyle…

Saygılarımızla

01 Ocak 2006

Bir cevap yazın