Yaz Dönemi Etkinlikleri

Yaz Dönemi Etkinlikleri
Yaz ayları ile birlikte sektörümüzün ve derneğimizin hareketsiz kalmadığını öncelikle paylaşmak isterim.

IPRA Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği’nin “Dünya Kongresi”ni Türkiye’de yapmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadık. 24-27 haziran günlerinde yapılan Kongreye, 53 ayrı ülkeden 400 kişinin üzerinde iletişimci katıldı. Kongre’nin Türkiye’ye alınmasında ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen; sevgili Ceyda Aydede’ye, Sayın Betul Mardin’e, HDD Başkanı sevgili Melek Manisalı’ya ve TÜHİD Yönetim Kurulu’na ve Üyelerimize iletişim camiası adına teşekkür ediyorum.IPRA Kongresi’nin konusu “İletişim:Güvene giden sürdürülebilir yol” başlığını taşıyordu. Kongre’de ayrıca, IPRA’nın 50.kuruluş yıldönümü de kutlandı. Bu elli yıllık tarih içinde Betul Mardin ve Ceyda Aydede’nin IPRA Dünya Başkanlığı ise sektörümüze ve ülkemize ayrıca gurur veriyor.

IPRA Kongresinin ardından, sektörümüz adına bir haberle daha sevindik. Betul Mardin, Amerika Halkla İlişkiler Derneği tarafından “Halkla İlişkilerde Yaşam Boyu Başarı Ödülü”ne layık görüldü. Bu haber, hem sektörümüz hem de ülkemiz adına bizi gururlandırdı. Sektörümüzün her geçen gün gelişmesi ve yurt dışında temsil edilmesi, yeni boyutları da beraberinde getirecek ve gelişimimizi artıracak.

Yaz aylarını derneğimiz için biraz plan ve programlama çalışmaları için değerlendirdik. TÜHİD’in kurumsallaşma çalışmaları ve yeni unvan ve logosunun yerleşimini sağladık. Halkla İlişkiler sektör araştırması ile ilgili Araştırmacılar Derneği, İDA ve Akademik dünya ile işbirliği halinde sektörün profilini çıkarmaya çalışacağız.

TÜHİD Etik çalışması son aşamaya geldi, kısa bir zaman içinde yürürlüğe girmesini sağlayacağız. IPRA 15.Gold Paper’ın Türkçe olarak basımı için HDD ile işbirliği halindeyiz ve Marketing Türkiye’nin katkıları ile baskıyı gerçekleştireceğiz. web sitemizin zenginleştirilmesi çalışmalarımız devam edecek. İletişim eğitimlerimiz yine Marmara Üniversitesi işbirliği ile programlanıyor.

Tabii, 5.Altın Pusula yarışmasının çalışmaları da başlamış durumda. Bütün iletişim çalışmalarının projelendirilerek yarışmaya katılınmasını bekliyoruz.
TÜHİD olarak yoğun gündemli çalışmalarımız devam ediyor.

Hepinize sağlıklı güzel günler dileğiyle…

Sevgiler

01 Ağustos 2005

Bir cevap yazın