Yeni HİD Ekibi

Yeni HİD Ekibi
Halkla İlişkiler Derneği’mizin olağan genel kurul toplantısını üyelerimizin etkin katılımı ile gerçekleştirdik. Genel Kurulumuzun görevlendirmesi ile yeni bir ekiple birlikte HİD ve sektörümüz için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Genel Kurulumuzda üyelerimizin Dernek için katkıları ve önerileri bizi ayrıca çok sevindirdi. Biz biliyoruz ki, derneğimiz ancak üyelerimizin kıymetli görüşleri ve katkıları ile sağlıklı yönü çizecektir.Divan Başkanlığını Prof.Dr.Alâeddin Asna’nın yürüttüğü Genel Kurumuza katılan ve bizleri oyları ile onurlandıran üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Geçen dönem Yönetim Kurulu’nda beraber çalıştığımız arkadaşlarım; Sibel Asna, Canan Bengiserp, Tuğçe Gürel, İpek Özgüden, Atacan Tırnova ve Yavuz Can Yazıcı’ya ekip olarak ortaya çok yararlı çalışmaları çıkarma fırsatı verdikleri için teşekkür ediyorum.

Yeni Yönetim Kurulumuzda görev alan arkadaşlarımız;Ferda Hızar,Tuğçe Gürel, Barika Göncü, Serra Görpe, Serap Gökçebay ve Yeşim Beyla HİD’e gönül verip emeklerini koyacak arkadaşlarımızdır.

Yeni yönetim kurulumuzun sektörümüze önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz.

28 Nisan 2004

Bir cevap yazın