3.Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödül Töreni

3.Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödül Töreni
HİD 3.Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödül törenini 1 Mart akşamı Babylon’da yaptık. Kalabalık, heyecanlı, etkili ve farklı bir mekanda gerçekleştirilen bir tören oldu. Tören öncesi ve sonrası ise Mercan Dede bizlere keyifli dakikalar yaşattı.

Babylon’da parti gibi bir tören yaşamak biraz da yönetimimizin farklılığından kaynaklanıyor sanırım. Geleceğe odaklı bir yönetimi benimsiyoruz ve bunun için de gençlik konseptini her alana yaygınlaştırmak istiyoruz.Halkla ilişkiler sektörünün tek yarışması olan Altın Pusula’ya bu yıl 8 ayrı kategoride 48 adet proje katıldı. Kuruluşların, yaşadıkları her türlü kriz ortamına rağmen, halkla ilişkiler faaliyetlerine bütçe ayırmaları ve yöneticilerin inançları bizler ve sektörümüzün ulaştığı çizgi için çok sevindirici. Gelecek yarışmalarda proje sayımızın daha da artacağına inanıyoruz.

Altın Pusula projelerini değerlendiren jüri üyelerimiz, çok kıymetli zamanlarını HİD için ayırdılar kendilerine teşekkür borçluyuz. Ayrıca, yarışmamızı gerçekleştirmemizi sağlayan sponsorlarımıza katkıları için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

HİD etkinlikleri hızla devam ediyor. Sağlıklı iletişim dolu günler dileğiyle…

02 Mart 2004

Bir cevap yazın