Yeni Yıl Mesajı

Yeni Yıl Mesajı
Hayatımızın yeni bir yılı daha başlıyor. Her yeni yılda olduğu gibi, bu yıl da yine beklentilerle doluyuz. Gelecek beklentilerimizden, çalışma hayatımızdan, ülkemizin geleceğinden umutluyuz.Umutlar, özellikle biz iletişimciler için önem taşıyor. Hayata pozitif gözle bakmak, konulara olumlu yaklaşmak, objektif ve yapıcı olmak, doğruluk, dürüstlük ve açıklık ilkeleri doğrultusunda evrensel standartlarda çalışmak, popülistlikten uzak olmak biz iletişimcilerin temel çalışma ilkelerini oluşturuyor.

Yeni yıla girerken, sektörümüz adına sevindirici bir haber Dünya Gazetesi’nden geldi. “Yılın başarılı iş kadınları” ödüllerinin ikisinin yönetim kurulundan iki arkadaşımıza verilmesinin gururunu yaşadık. HİD Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Asna, ?Yılın Başarılı Kadın İşvereni?, HİD Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Canan Bengiserp ?Sektörlerin En Başarılı Kadınları? kategorisinde ödüle layık görüldüler.

Sevgili Sibel Asna A&B Tanıtım Genel Müdürü, Sevgili Canan Bengiserp IMAGE Halkla İlişkiler ve Strateji Tanıtım İcra Başkanı olarak Halkla İlişkiler Sektörüne uzun yıllardır çok önemli hizmetler veriyorlar. Türkiye’de halkla ilişkiler mesleğinin gerçek boyutlarında gelişmesinde çok önemli katkıları olan Sektörümüzün iki önemli temsilcisini yürekten kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz. Bu ödüllerin, halkla ilişkiler sektörünün gelişmesine katkıda bulunacağına inanıyoruz. Sektör temsilcilerinin seslerini farklı platformlarda duyurarak sektörümüze nice ödüller kazandırmalarını diliyoruz.

Hepimizin ortak dileğinin, huzurlu ve barış dolu bir ortamda yaşamımızı ve çalışmalarımızı sürdürmek olduğunda hemfikiriz. İletişim sektörünün geleceği adına çalışmalar yapmak için Sektörümüzdeki işbirliğinin ve güç birliğinin her zaman büyük önemi var. Yeni bir yılda işbirliğimizin çok daha artacağına, kuvvet ve değer kazanacağına, sektör temsilcilerinin daha birçok ödül alacağına inanıyoruz.

Yeni yılınızı HİD Yönetim Kurulu adına kutluyor, sağlıklı ve başarılı iletişimlerle dolu güzel günlerinizin devamını diliyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

29 Aralık 2003

Bir cevap yazın