Başkanın Mesajı

Başkanın Mesajı
Web sitemizi, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yeniledik. Halkla ilişkiler portalı haline dönüşen sitemizde, HİD gündemini ve iletişim ile ilgili çeşitli görüşleri de takip edebileceksiniz. Devam edecek yeniliklerimiz zaman içinde sayfalarımızda yerini bulacak.

Günümüzde web siteleri, kuruluşların en önemli tanıtım aracı konumunda. Özellikle sivil toplum kuruluşlarının web siteleri, üyeleri ve camiasıyla bağlantısının sürekliliği bilgiyi paylaşması ve bilgilendirmesi açısından önem kazanıyor. HİD’in gündemini ve görüşlerimizi web sitemiz kanalıyla, üyelerimizle, haber grubumuzla ve elektronik iletişim platformumuz Hid-PR kanalıyla iletişim camiası ile paylaşıyoruz.HİD 30. yılında yeni projelerle hizmet vermeye devam ediyor.

3.Altın Pusula Halkla İlişkiler ödüllerine projelerinizi bekliyoruz. Kuruluşların ve halkla ilişkiler ajanslarının, yarışma başvurularını 18 Aralık 2003 tarihine kadar yapmaları gerekiyor.

HİD Sohbetleri başladı. Her iki ayda bir yapmayı planladığımız HİD Sohbetlerinin ilk konuğu ATO Başkanı Sinan Aygün oldu. Aygün, yönetici ve sivil toplum örgütü olarak halkla ilişkilere verdikleri önemi içeren görüşlerini camiamız ile paylaştı.

HİD Forumunun onuncusunu gerçekleştirdik. “İletişim Kimin İşi” başlığını taşıyan Forumumuz, 18 Kasım Salı günü The Marmara Oteli’nde yapıldı. İletişimcilerin yoğun ilgi gösterdiği forumumuzda kıymetli konuşmacılarımız, geleceğin iletişimi ile ilgili vizyon çizdiler. Forumumuz ile ilgili bilgileri özel bölümümüzde bulacaksınız.

Bu dönem yine önemli bir çalışmamız eğitim alanında gerçekleşecek. Marmara Üniversitesi ile birlikte HİD İletişim Eğitimleri projesi üzerinde çalışıyoruz. Eğitim programımız, kısa bir süre içinde, akademisyenler ve sektör temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilecek.

Ulusal ve uluslararası sektör örgütleri ile işbirliğimiz ve mesleğimizin gelişimi ve geleceğine dönük projelerimiz devam ediyor.

Marketing Türkiye Dergisi ile işbirliğimiz sonucunda gerçekleştirilen “HİD Kürsüsü” sayfası ile görüşlerimizi ve haberlerimizi iletişimciler ile paylaşacağız.

Web sitemizi sizlerle birlikte canlı tutacağımıza inanıyoruz. Mesleğimiz ile ilgili yer almasını istediğiniz, makaleleri ve örnek olaylarla birlikte kıymetli görüşlerinizi bizimle paylaşmanızı diliyoruz.

Sağlıklı iletişim ile dolu günler dileğiyle…

10 Kasım 2003

Bir cevap yazın