Serdar Ömeroğulları; “Halkla ilişkiler, kişi ve kurumlara yönelik bir yönetim fonksiyonudur” / Halklailişkiler.com

“Bursa’nın, beş yıl gibi kısa bir sürede Türkiye’nin ikinci büyük şehri olmaya aday olduğunu görüyorum”

Bize kendinizden bahsedebilir misiniz? Serdar Ömeroğulları kimdir? Bursa Halkla İlişkiler Derneği Başkanlığı süreciniz nasıl gelişti?
1971 yılında İstanbul’da doğdum. Kadıköy, Moda ve Ortaköy üçgeninde çocukluk ve gençlik yıllarımı unutulmaz anılar ile yaşama fırsatı buldum. 1991 yılına gelindiğinde kaderin bana çizdiği yoldan habersiz olarak Bursa’ya, Uludağ Üniversitesi’ne kayıt yaptırmak için geldim. O gün Bursa’ya yola çıkarken kafamdaki plan kayıt yaptırıp, bir yıl Bursa’da takıldıktan sonra tekrar sınavlara girip çok sevdiğim şehrim İstanbul’a geri dönmekti. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Bursa’yı gerçekten çok sevdim, burada yaşamaya ve yaşlanmaya karar verdim.

Turizm ve otelcilik benim seçtiğim bir meslek değildi ve o alanda staj dışında çalışmadım. O yıllar Bursa’da Ankara Üniversitesi’ne bağlı bir dil eğitim merkezi olan TÖMER’de iş imkanı buldum. Okul müdürü bugünlerde verdiği seminerler ile oldukça popüler olan Şerif İzgören idi. Bendeki iletişim potansiyelini ilk keşfeden kişidir.

Röportajın devamı  için www.halklailiskiler.com sitesini ziyaret edebilirsiniz…

Bir cevap yazın