10.Altın Pusula’lar sahiplerinde…

İletişim sektörünün tek yarışma programı Altın Pusula onuncu yaşını kutladı. 10.Altın Pusulalar sahiplerine kavuştu.

Çok heyecanlı bir süreç oldu. İletişim Projeleri ve Genç İletişimciler için iki ayrı Seçici Kurul oluşturduk.

10. Altın Pusula Seçici Kurul Başkanlığı’nı Vahap Munyar yaparken, diğer üyeler Sibel Asna, İsmail Bayazıt, Aynur Bektaş, Ali Haydar Bozkurt, Murat Ermert, Murat Karakaya, Doç. Dr. Temel Kotil, Emre Kurttepeli, Prof. Dr. Halil Nalçaoğlu, Zuhal Tucker Şeker, Prof. Dr. Melda Cinman Şimşek, Feyzan Top, Zeynep Yalım Uzun, Abdurrahman Yıldırım ve benden oluştu.

Altın Pusula Genç İletişimciler kategorisinin başvuruları ise Atıf Ünaldı Başkanlığında Serhat Akkılıç, Özgür Alaz, İsmail Bayazıt, Barika Göncü, Serdar Kuzuloğlu, Yrd. Doç. Dr. Erkan Saka, Uğur Şeker ve benden oluşan seçici kurul tarafından değerlendirildi.

Seçici Kurul üyelerimiz, 130 iletişim projesini çok detaylı inceleyerek ödül alacakları belirlediler. 45 genç iletişim projesi ise yine sosyal medya ve internet uzmanları tarafından değerlendirildi.

Ödül alanları çok tebrik ediyoruz, seçici kurul üyelerimize teşekkür ediyoruz, kuruluşları tebrik ediyoruz, meslektaşlarımızı tebrik ediyoruz, yöneticilerimize teşekkür ediyoruz…

Ödül törenimizi Conrad’da yaptık. Harika bir gece ve harika bir katılımcı grubu… Her şey, iletişim sektörüne yakışır nitelikte ve sistem dahilinde gerçekleştirildi. Bunları ben değil, konuklarımız ve sektör temsilcilerimiz söylediler.

Bir de iletişimci, medya temsilcisi ve iş dünyasına altın pusula ile ilgili görüşlerini sormuştuk, onlardan bir film yaptık, harika oldu, çok beğenildi.

Bir Altın Pusula’yı daha böyle geçirdik, yeni pusulalara diyelim…

Bizimle kalın, sevgiyle kalın…

Bir cevap yazın