Bursiyerlerimiz, yol arkadaşlarımız…

Bursiyerlerimiz, yol arkadaşlarımız…
Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından Geleceğin Profesyonel Halkla İlişkiler Uzmanlarını desteklemek amacıyla başlattığımız “TÜHİD Genç İletişimcilere Destek Bursu” başvuruları, 22 Kasım 2010 tarihi itibariyle tamamlandı.

Genç İletişimci Destek Bursu’na Türkiye genelinde 13 il sınırlarında faaliyet gösteren 26 İletişim Fakültesi’nde öğrenim gören 168 öğrenci başvuruda bulundu. Öğrencilerin, 91’i Kız, 77’si Erkek olduğu görüldü. Böylesine zengin bir başvuru yelpazesi bizi ayrıca çok sevindirdi.

Burs alacak öğrencilerin seçimlerinde başarı not ortalaması esas alındı. Burs alacak 15 asil ve 15 yedek öğrencilerimiz kriterler doğrultusunda belirlendi. Asil öğrencilerimizin, 10’u kız, 5’i erkek. Öğrencilere, gerekli evrakları hazırlamaları için bilgi verildi. Burs almaya hak kazanan ve belgelerini eksiksiz hazırlayan 15 öğrenci Aralık ayı itibariyle burslarını alacaklar.

TÜHİD olarak dileğimiz, bu projeyi geliştirerek daha çok öğrenciye ulaşmak ve geleceğin profesyonellerine destek olmak. Dileriz, başlayacak yeni projemizde çok iyi sonuçlar alabiliriz.

Genç iletişimciler bizim mesleğimizin geleceği, onlar bizim yol arkadaşlarımız. Bu nedenledir ki, öğrenim hayatlarında desteklenmeleri, sektörle tanışmalarını sağlamak, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak biz sektör büyüklerinin sorumluluğu ve hatta görevi. Biz de “yol arkadaşlığına” baş koyduk, dilerim sorunsuz gerçekleştiririz.

Sizlerin de katkılarınızı bekleriz.

Sevgiyle kalın

02 Aralık 2010

Bir cevap yazın