CERP ve Global Alliance Toplantıları

CERP ve Global Alliance Toplantıları
Avrupa Halkla İlişkiler Konfederasyonu CERP ve Global Alliance toplantılarında bir kez daha gördük ki, biz dünya ile aynı paralelde ilerliyoruz.

CERP Üyeleri, kendi dernekleri ile ilgili çalışmaları diğer ülkelerle paylaştılar. TÜHİD olarak çalışmalarımızla, biz yine birçok Avrupa örgütünden ileriyiz. Onlar Global Compact Sözleşmesini anlatırken biz imzaladığımızı söyledik, onlar Dernek çalışmalarının nasıl olması gerektiğini konuşurken, biz TÜHİD’i anlattık… Altın Pusula iyi bir örnek teşkil etti. Diğer yandan web siteleri halen olmayan veya ingilizce versiyonu bulunmayan örgütler bir kez daha gelişim konusunda ikna edildi.Ayrıca, ülkelerin evsahipliğindeki toplantılarda, Türkiye’nin konukseverliğinin halen konuşuluyor olması da bizi ayrıca sevindirdi.

TÜHİD olarak daha yapmamız gereken çok çalışma bulunuyor, bunu biliyoruz. Ancak, imkanlar, destekler ve kadrolar her zaman aynı paralelde ilerleyemeyebiliyor. Ama Yönetimimiz, kararlı ve istikrarlı olarak çalışıyor, hem de çok. Elbette üyelerimizin desteğiyle…

Sevgiler

15 Temmuz 2008

Bir cevap yazın