Altın Pusula’nın 20.yılı

TÜHİD’in 50. Yılı, Altın Pusula’nın 20.yılı, içinde yer almak ne büyük gurur…
Altın Pusula’nın ilk gününden itibaren bir parçası oldum. 2001 yılında Meral Saçkan Başkanlığında benim de içinde yer aldığım yönetim ile 9 kategori, 7 jüri üyesi, 19 proje ile başlayan yarışma 2003 yılından itibaren benim Başkanlığımda, 2014 yılından itibaren de benim de içinde yer aldığım Gonca Karakaş Başkanlığındaki yönetimlerle devam etti, 2021 yılından itibaren İpek Özgüden Başkanlığındaki yönetim ile sürüyor.
20.yilinda bu yıl, benim Jüri Başkanlığımda 7 farklı değerlendirme grubunu içeren 54 kişilik bir jüriye 21 ana 27 alt kategoride yarışan 400’e yakın projeye ulaştı. Projelerle birlikte, STK, özel sektör, kamu kurumu, belediyeler, siyasi partiler, iletişimciler, akademisyenler ve genç iletişimcilerden oluşan binlerce kişi yıllar içinde bu yarışmanın paydaşı oldu.
Ayrıca Altın Pusula törenleri her zaman yoğun protokolle gerçekleşti. 20 yıl içinde, Başbakan, Bakanlar, Milletvekilleri, Valiler, Belediye Başkanları, Bürokratlar, Rektörler, Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanları, Sivil Toplum Liderleri, Gazete ve Dergilerin Genel Yayın Yönetmenleri, İş İnsanları, Sanayiciler, Üst Düzey Yöneticiler, Akademisyenler, kanaat önderleri ve sektör liderlerinin katılımı ile gerçekleşti ve iletisim sektörün de buluşma yeri oldu.
Sürdürülebilir bir yarışmayı oluşturmak, farklı örgütlerle işbirliği yapmak ve mesleki büyüklerimizin ödülleri, genç iletişimciler derken yarışmanın gelişmesi ve büyümesine ortak olmak ve 16 yıldır bütün süreçleri tamamen dijitalde yürütülen bir yarışmanın parçası olmak çok gurur verici. En güzeli, meslektaşlarla, dostlarla buluşmak, genç iletişimcilere sağlam yapıları devredebilmek. Bundan sonra nice başarılı, yeniliklerle dolu Altın Pusulalara sevgili İpek Başkan…

Bir cevap yazın