İletişim dünyası burada: www.halklailiskiler.com

Ekibimizden mesajınız var!

http://www.halklailiskiler.com/halklailiskiler-com-ekibinden-mesajiniz-var.html

İletişim dünyası burada: www.halklailiskiler.com

İletişim dünyasının disiplinlerini bir araya toplayan http://www.halklailiskiler.com/ yayın hayatına başladı. Hedefimiz, bir sosyal düşünce platformu yaratmak.

Türkiye’de iletişim çalışmalarına iş dünyasının ilgisinin yükselmesi, sektörün her geçen gün büyümesini sağlıyor. Büyüyen sektöre genç profesyoneller de ilgi gösteriyor. Halklailiskiler.com olarak amacımız, sektörün profesyonellerini, iş dünyasını, akademisyenlerini ve genç iletişimcileri aynı platformda buluşturmak. Bu çerçevede iletişim disiplinlerini geniş kitlelere anlatabilmeyi ve iş dünyasına önemini ve yararlarını daha iyi gösterebilmeyi hedefliyoruz. Sektör profesyonellerinin, mesleğe gönül verenlerin, akademisyenlerin, öğrencilerin ve yöneticilerin bilgilenmesine, bilgilerini yenilemesine ve paylaşmasına imkan sağlayacağız.

İletişimciler, gazeteciler, meslek örgütleri, iş dünyası ve paydaşları arasında dayanışma ortamı sağlamak, bilgi alışverişine ve etkileşime dayalı ve sürekli gelişime odaklı bir paylaşım ortamı hedefliyoruz. Ayrıca, iş dünyasındaki yenilikleri, gelişmeleri, projeleri, faaliyetleri, değişiklikleri de sizinle paylaşacağız.

Sizin katkınız ve görüşleriniz bizim için önemli, görüşlerinizi paylaşmanızı bekliyoruz.

İletişim sektörünü birlikte büyütelim ve zenginleştirelim.

Sevgi ve Saygılarımızla,

http://www.halklailiskiler.com/

Türkiye’nin Halkla İlişkiler ve İletişim Platformu

https://www.facebook.com/halklailiskilercom

https://twitter.com/#!/halklailiskiler

Basın Bültenlerinizi iletişim camiası, iş dünyası ve genç iletişimcilerle paylaşabilirsiniz… http://www.halklailiskiler.com/kunye.html

İşbirliğinize açığız…

http://www.halklailiskiler.com/halklailiskiler-com-isbirliginizi-bekliyor.html

Bilgi için:

http://www.halklailiskiler.com/ Toksü ve Chase Halkla İlişkiler tarafından 2011 yılında iletişim portalı olarak kurulmuş ve yayınlanmaya başlamıştır. Site, iletişim disiplinlerini yürüten meslek sahiplerini buluşturmaktadır. Site, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve İnternet Medyası Derneği yayıncılık meslek ilkelerini kabul etmiştir.

Toksü ve Chase aynı zamanda, http://www.otoalsat.com/ ve http://www.f1yaris.com/ sitelerinin de yayıncısıdır.

Bir cevap yazın