Altın Pusulalar artık sahiplerinde…

Altın Pusulalar artık sahiplerinde…
9.Altın Pusula törenimizi gururla gerçekleştirdik.İlk ödüllerimiz, genç iletişimcilere ve öğretim üyelerimize takdim edildi. Gençlerin heyecanlarını görmeliydiniz. Çok mutlu oldular. Elbette heyecan verici, gençler bu ödülleri gelecek başarısı olarak görüyorlar.

Halkla ilişkiler kategorilerindeki ödüllerimizi, şahane projeleri iletişim sektörüne kazandıran, kuruluşlar ve halkla ilişkiler ajansları aldılar.

Altın Pusula Yarışması, ülkemizde Halkla İlişkiler projelerinin değerlendirildiği tek platform. Yarışmamıza katılan proje sayısı her geçen yıl ciddi yüzdelerle artıyor. Bu yıl da Altın Pusula’da hepsi birbirinde değerli projeler yarıştı. Özel ve Kamu kuruluşlarından 147 proje, genç iletişimcilerden 48 projeyle katılım gerçekleşti.

Aslında başarıyla gerçekleştirilen, ancak yarışmaya başvuruda bulunmayan çok proje olduğuna da inanıyoruz. Dileğimiz, kamu ve özel sektörde gerçekleştirilen bütün iletişim projelerinin katılacağı yarışmalara ulaşabilmek.

Altın Pusula Projeleri arasında, yıllar itibariyle eğilimler gözleyebiliyoruz, ancak bu yıl iki konu dikkatimizi çekti. Bir tanesi kuruluşlardan gelen projelerin %40 ını kurumsal sosyal sorumluluk projelerinin kapsaması. Bir diğer nokta, kamu kuruluşlarının ilgisinin artıyor olması.

Başvurular sektörümüz adına gerçekten çok sevindirici. Kuruluşların halkla ilişkiler faaliyetlerine bütçe ayırmaları ve yöneticilerin inançları, katkıları, katılımları, uygulanmasını sağlamaları, sürdürülebilirliğini gerçekleştirmeleri, sektörümüzün gelişimi için umut verici.

Gelecek yarışmalarda proje sayımızın daha da artacağına yürekten inanıyoruz.

Yarışmamıza katılan bütün projelerin gerçekleştirilmesindeki katkıları için değerli yöneticilerimize, projelerde yer alan meslektaşlarımıza teşekkürlerimizi ve tebriklerimizi sunuyoruz.

Ciddi zaman dilimini projelerimizi değerlendirmekte kullanan jüri üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Jüri üyelerimiz Projeleri; Araştırma, Planlama, Uygulama, Ölçme ve Değerlendirme ve Yaratıcılık ana kriterlerine göre değerlendirdiler.

Derneğimize destekleri ve yarışmamıza katkıları nedeniyle jüri üyelerimize ve sponsorlarımıza şükran borçluyuz.

9.Altın Pusula Halkla İlişkiler ödüllerinin sahiplerini kutluyoruz ve başarılı halkla ilişkiler faaliyetlerinin ve sektörümüze katkılarının devamını diliyoruz.

03 Haziran 2010

Bir cevap yazın