TÜHİD Çalışmaları

TÜHİD Çalışmaları
TÜHİD çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu dönem TÜHİD için alt yapı çalışmalarına ağırlık vermiş durumdayız. Türkiye adını almamız sonrasında, misyon, vizyon ve değerlerimizi yenilemiş bulunuyoruz.

Bu çalışmalardan sonra, mesleğimizle ilgili ulusal ve uluslararası meslek ilkeleri incelenerek TÜHİD meslek ilkeleri yenilendi, üyelerimizin görüşlerine sunuldu ve sonrasında son şekline ulaştı. Etik meslek ilkeleri ile birlikte etik işleyiş sistemimizi de oluşturduk. Bundan sonraki aşama ise TÜHİD Etik Kurulu’nu oluşturmak. Kurulu kısa zamanda oluşturabilmek için de girişimlerimizi hızlandırdık.Bir diğer önemli çalışma “sektör araştırması”. Araştırma üzerinde de yine uzunca bir zamandır çalışıyoruz. Bu çalışmada, İDA İletişim Araştırmaları Derneği ile birlikte hareket ediyoruz. Amacımız, sektörümüzü rakamlarla ifade edebilmek ve algılanma düzeyini belirlemek. Bu araştırma, hepimizin beklentilerine ve çalışmalarımıza yön verecek.

Ayrıca, TOBB ve ticaret odaları meslek gruplarında “iletişim meslek komitesi”ni oluşturmak ve kamu yararına dernek olabilmek diğer çalışma alanlarımız.

Yönetimimiz TÜHİD için oldukça kapsamlı ve yoğun olarak çalışıyor. Üyelerimizden beklentilerimiz, katılımcı olmaları. Bir de tabii aidatlarını zamanında ödeyerek çalışmalarımızı desteklemeleri. Bu çerçevede, derneğimize üyelik taleplerinde de artış gözleniyor. Yeni üyelerimize de aramıza hoşgeldiniz diyoruz.

Sağlıklı iletişimli günler dileğiyle…

12 Kasım 2005

Bir cevap yazın