Faaliyet Programımız

Faaliyet Programımız
Genel kurulumuzun ardından HİD Yönetim Kurulu olarak 2004-2006 dönemi için hazırlamış olduğumuz faaliyet programı çerçevesinde çalışmalarımız hızla devam ediyor.

Yönetim Kurulu olarak kolektif çalışma prensibi benimsemiş olduğumuzu ve bundan sonra derneğimizin tüm faaliyetlerinde üyelerimizin de aktif katılımını beklediğimizi her fırsatta dile getirmeye çalışıyoruz. Faaliyet programımızdaki çalışmaların her biri Yönetim Kuruluna bağlı alt komiteler tarafından gerçekleştirilecektir. Böylece daha geniş bir katılımın olduğu ekip çalışmasını hedefliyoruz. Derneğimizin etkinliklerinde bizlerle bu komitelerde çalışmak ve ekipte yer almak isteyen tüm üyelerimizi, özellikle genç üyelerimizi komitelerimize bekliyoruz.Tüm çalışmalarımızda şeffaflık ilkesiyle hareket ediyor ve gelişmeleri sizlerle paylaşmaya önem veriyoruz. Geçen üç aylık dönemde kaydettiğimiz ilerlemeleri ve çalışmalarımızla ilgili son durumu sizlerle paylaşmaktan memnunuz.

Bu dönemdeki ilk çalışmamız derneğimizin arşiv belgelerini tek bir merkezde toplamak ve sağlıklı bir data oluşturmak adına üye bilgilerimizi güncellemek oldu. Bu çalışmamızda sağlıklı iletişim kurduğumuz ve iletişim bilgilerini bizlerle paylaşan tüm üyelerimize tekrar teşekkür ederiz.

Derneğimizin, uzunca bir süredir gündeminde yer alan Türkiye adının kazanılmasıyla ilgili girişimlerini bir kez daha yineledik. Bu konudaki kararlı ve titiz çalışmamızın olumlu sonuçlanacağını ümit ediyoruz. Bu konuyla ilgili hazırladığımız evrak ve başvuru dosyamız şu anda son aşama olan Başbakanlık Kanunlar ve Kararlar Müdürlüğü’ndeki onay merciinde sonuçlandırılmayı beklemekte. En kısa zaman içinde sizlerle bu konuyla ilgili güzel haberleri paylaşmanın heyecanı içindeyiz.

Hem sektörümüz hem de Derneğimiz için önemli etkinliklerden biri olan Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödüllerinin dördüncüsüyle ilgili başlamış olan çalışmalarımızın duyurularını önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız.

Üzerinde çalıştığımız ve önem verdiğimiz konulardan biri de halkla ilişkiler mesleğinde etik değerlerin oluşturulması ve tüm çalışmalarda uygulanan bir standardizasyon halini alması. Bu çerçevede derneğimizin misyon ve vizyon kavramlarını da revize ederek daha doğru bir anlayışla global bir bakış açısı kazanmayı hedefliyoruz. Şu anda devam eden çalışmamız, konusunda uzman kişilerin görüşlerine ve bilgilerine başvurularak ilerlemektedir.

Genel kurulumuzda HİD Üyelik sistemimize kazandırılan HİD Aday Üyeliğiyle ilgili hazırladığımız projede üniversite öğrencilerine yönelik çalışmalarımıza ağırlık vererek mesleğe yeni adım atacak genç adaylar için yol gösterici olmayı hedefliyoruz.

Son olarak Derneğimizin en önemli gelir kaynağı olan üye aidatlarıyla ilgili göstermiş olduğunuz hassasiyet için hepinize yönetim kurulumuz adına teşekkürlerimi iletiyor, sağlıklı iletişimle dolu güzel günler diliyorum.

Sevgi ve Saygılarımla,

30 Temmuz 2004

Bir cevap yazın